Badehotel Jylland

Badehotel Jylland

Du har søgt på badehotel Jylland. Man kan nemt finde et godt badehotel i Jylland eller andre steder i Danmark. Man kan fx nævne Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland og ikke mindst Fyn. Begrebet badehotel Jylland får mange positive associationer til at tone frem. Danske Hoteller er en hotelkæde, hvor du kan booke et ophold på et af vores dejlige og komfortable hoteller. Tag fx Hotel Marina i Grenå, hvor du kan opleve den maritime stemning, der præger vores hyggelige hotel.

Hotel Marina i Grenå ligger på kystvejen tæt ved Grenaa havn. Det betyder blandt andet, at når du vælger at bo hos os, da får du et værelse med direkte udsigt over Kattegat – ikke alle værelser har havudsigt. Det er en fornøjelse, at vågne hver morgen og nyde den vidunderlige udsigt, Hotel Marina er kendt for. Som vores gæst har du fri adgang til vores fremragende faciliteter. Vi råder over en lækker wellness-afdeling med bl.a. swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, hvilerum og fitnesscenter. Derudover har hotellet tæt adgang til en række af Danmarks bedste badestrande. Så hvis du leder efter et badehotel i Jylland, kan vi varmt anbefale, at du booker et ophold på Hotel Marina i Grenå, hvor du kan koble helt af og nyde den skønne natur, der omgiver os.

Badehotel Jylland? Hos os er der altid mange valgmuligheder

Danske Hoteller tilbyder flere hotelophold, hvor du kan nyde skønne strande og hyggelige omgivelser. Nørherredhus Hotel ligger velplaceret i gåafstand til den smukke Nordborg sø. Det virker meget indbydende på vores gæster, som godt kan lide at tage sig en gå- eller cykeltur i den friske luft. Derudover er der kun 5 km til dejlig sandstrand og mulighed for maritime oplevelser. Hotellets hyggelige restaurant, Bitten, serverer retter, der består af friske og lokale råvarer.

Et andet af vores hyggelige hoteller ved vandkanten er Hotel Norden, der ligger i Haderslev i skønt sø- og parkområde. Hotellet ligger centralt placeret i Haderslev by, blot 100 meter fra den hyggelige gågade. Et ophold på Hotel Norden er det ideelle udgangspunkt for ture til hele Sønderjylland.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Badehotel Jylland