Billig kroophold

Billig kroophold

billig kroophold efterspørges af flere grunde. Et billigt kroophold er noget, der er meget populært, uanset om det drejer sig om et billig kroophold i Jylland, Nordjylland, Sønderjylland eller på Fyn. Siden middelalderen har danske kroer budt på billige ophold og dansk mad. Muligvis er du interesseret i et billig kroophold, fordi du gerne vil udforske et bestemt område i Danmark. Hos Danske Hoteller kan du finde en lang række kroer, der lever op til dine forventninger.

Tænk fx på Hotel Årslev Kro, der består af 78 hyggelige og velindrettede værelser. Kroen består af 3 sammenbyggede bygninger og ligger i Brabrand med kun ca. 10 km til centrum af Århus. Vi tilbyder forskellige typer værelser. Du har mulighed for at booke motel- og hotelværelser, familierum, små tagværelser samt store business suiter. Som du kan høre, har vi altid et værelse, der passer til din families behov. Derudover er vores priser meget konkurrencedygtige. Den oprindelige hovedbygning er erklæret bevaringsværdig, fordi det er en spændende del af Danmarks historie. Noget andet, vi bryster os af, er de retter, vi serverer for vores gæster på vores hyggelige restaurant, hvor du kan bestille alt fra pariser- til veganerbøf. Alle vores hovedretter serveres med økologiske grøntsager fra den lokale gård.

Billig kroophold? Prøv Hotel Menstrup Kro eller Hotel Vissenbjerg Storkro

Hotel Menstrup Kro ligger i landlige omgivelser på Sydsjælland og byder på 79 dejlige enkelt- og dobbeltværelser. Vi holder på de gamle traditioner med ægte dansk krostemning i skønne omgivelser. Vores varemærke er kvalitet til fornuftspriser, hvor alle kan være med. Derfor kan du altid finde et værelse, der netop passer til dit budget. En anden af vores kroer, som gæsterne er glade for, er Hotel Vissenbjerg Storkro. Hotel Vissenbjerg Storkro består af 69 værelser, flotte selskabslokaler med flot udsigt. På vores dejlige restaurant kan du blandt andet bestille smørrebrød, pariserbøf og vores legendariske æggekage. En anden ret, du ikke må gå glip af, er vores Vissenbjerggryde, som er en lækker kombination af oksekød og grøntsager i krydret sauce, der serveres med pommes frites eller ris.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Billig kroophold