Billigt hotel

Billigt hotel – God kvalitet til pengene

Leder du efter et billigt hotel med morgenmad? Der er mange af vores gæster, som efterspørger et billigt hotel, hvor de kan få god kvalitet til pengene. Hos Danske Hoteller kan du booke et billigt ophold i Nordjylland, Sønderjylland og andre regioner i Jylland. Det samme gør sig gældende for hotelophold på Fyn og Sjælland. Fordi vores hotelkæde består af 23 forskellige hoteller, kan du altid finde et billigt hotel, hvor kvaliteten er i top.

Her på siden kan du finde en lang række hoteller, som løbende kører adskillige kampagner og har attraktive tilbud. Det skyldes vores varemærke, som går ud på at tilbyde høj kvalitet til fornuftspriser. Vi gør os mange anstrengelser for, at vores gæster oplever vores fremragende service under hele opholdet. Vores hoteller har stor fokus på gæsternes behov og ønsker. Det afspejler sig blandet andet i den måde, hvorpå vores medarbejdere tager imod gæsterne. Det er vores filosofi, at glade medarbejdere skaber et godt miljø og en god service i dagligdagen. Derfor har vi valgt at satse på veluddannede medarbejdere, fordi det bidrager til at højne den kvalitet, vores gæster har krav på. Så selvom vi kan snakke om et billigt ophold eller et billigt hotel, er det jo ikke ensbetydende med ringe kvalitet. Tværtimod. Vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet, der kendetegner vores hotelkæde.

Book et ophold på et billigt hotel, hvor kvalitet og service er helt i top

Hvis du kunne tænke dig et hotelophold med en lækker morgenbuffet inkluderet, så vil vi tillade os at anbefale de hoteller, du finder under den kategori, der hedder klassisk. Det handler om en række hoteller, hvor du kan booke en overnatning med morgenmad. Det giver en god start på dagen, da du ikke skal skynde dig ud af ad døren, uanset om du er på ferie eller forretningsrejse. Hotellerne byder på den klassiske skandinaviske morgenbuffet, der omfatter lækkert brød, ost, diverse pålæg, marmelade og et bredt udvalg af forskellige drikke.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Billigt hotel