Golfophold Jylland eller i resten af Danmark – Nyd nogle skønne dage med golf og god mad

Mange golfentusiaster leder efter deals på golfophold i Nordjylland, Sønderjylland og andre regioner i Jylland. Vi oplever også stor interesse for den type ophold på Sjælland og Fyn. Hos Danske Hoteller kan du altid booke dit golfophold i Jylland eller andre steder, hvor du kan nyde nogle skønne dage med golf og god mad. Det er faktisk blevet et kerneområde i vores forretning. Derfor kan du altid finde attraktive tilbud hos os.

Adskillige hoteller i vores kæde er glade for at byde golfspillere og entusiaster velkommen. Hos os kan du booke 1-4 dages golfophold i Jylland, hvor du får adgang til en lang række af Danmarks bedste golfbaner. Der er baner for enhver smag og handicap, og det giver dig rig mulighed for udfordringer og nye oplevelser. Det betyder altså, at de garvede spillere bliver udfordret, mens nybegynderne har mulighed for at tilegne sig flere basale spilleteknikker. Så uanset om du er rutineret eller nybegynder, kan du finde en golfbane, der passer til dit spilleniveau. Derudover kan du regne med, at dit golfophold i Jylland bliver uforglemmeligt, fordi vi nok skal sørge for, at maden også bliver fantastisk.

Book dit golfophold i Jylland her på siden

Når du reserverer dit golfophold i Jylland på et af vores hoteller, får du en 3-retters aftensmenu og en stor morgenbuffet med i prisen. Det er sådan, at vi sørger for, at dit hotelophold også bliver et kulinarisk eventyr. Vores dygtige kokke lader deres passion for madlavning skinne igennem de lækre retter, de tilbereder. Det er en oplevelse, du ikke bør gå glip af. Derudover får du en fredelig overnatning i smukke omgivelser. Sidst og ikke mindst inkluderer dit ophold 1 greenfee pr. person pr. overnatning. Så du kan spille golf dagen lang, mens du nyder den friske luft og den flotte natur, der kendetegner de golfbaner, vi anbefaler. Her på siden kan du læse mere om vores hoteller og deres tilbud. Vi glæder os til at tage imod dig.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk og kan kontakte Danske Deals v. Danske Hoteller A/S på telefon +45 4445 2720

Se alle vores deals