Hotel Århus

Hotel Århus – Overnatning ved Århus

Leder du efter en god deal eller et godt tilbud på en overnatning ved Aarhus? Måske er du en, der ofte har arbejdsopgaver i og omkring Østjylland. Du kunne tænke dig at finde et billigt hotel i Århus, hvor man ikke går på kompromis med kvalitet og service. Du har brugt søgeordene ”hotel Århus”, fordi du gerne vil bo i nærheden af Aarhus og samtidig undgå at betale kassen for en overnatning. Her på siden kan du finde et hotel ved Århus, hvor du kan bo godt og billigt.

Du har selvfølgelig høje forventninger til et hotel ved Århus, uanset om du er på ferie eller på farten. Derfor vil vi anbefale, at du kigger nærmere på Hotel Årslev Kro i Brabrand, der kun er 15 min. kørsel fra Aarhus Centrum. Her kan du opleve følelsen af at være på landet og alligevel være tæt på Aarhus. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad for et ophold, der bedst passer til dit budget og dine behov. Vi tilbyder overnatning med morgenmad, singleophold, miniferie, kulturophold, golf- og weekendophold med musik og dans. Som du kan høre, har du mange valgmuligheder hos os.

Det kan godt være, at et kroophold lyder som et dyrt alternativt, men det gælder bare om at vælge det rette ophold for dig. Hotel Årslev Kro består af 78 hyggelige og velindrettede værelser. Derfor er vi sikre på, at du nok skal finde et ophold, der passer til dine ønsker. Hvis du derimod er interesseret i konferencelokaler, så vil det glæde dig at vide, at vi har 4-stjernede kursus- og konferencefaciliteter med en kapacitet på 2-300 personer. Så hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, hvis din organisation planlægger at holde kursus eller konference.

Hotel Årslev Kro – Et glimrende hotel ved Århus

Hvis du er på ferie med din bedre halvdel eller hele familien, så er der mange oplevelser, I kan vælge imellem. Aarhus byder fx på enestående kulturskatte såsom Den Gamle By, ARoS, Moesgaard Museum og Musikhuset Aarhus. Hvis det er naturen, I foretrækker, så kan I glæde jer til at opleve de mange søer, åer, skove og strande, som Aarhus bryster sig af. Det giver anledning til mange udendørs aktiviteter, som er med til at gøre en aktiv ferie til noget særligt.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Århus