Hotel Als

Hotel Als – Ø-ferie når det er bedst

Hvis du kunne tænke dig at holde ferie på et hotel på Als eller i Sønderborg-området, hvor du kan booke en billig overnatning, så har du fundet frem til den helt rigtige hjemmeside. Her på siden vil du finde ikke kun et godt hotel på Als, men også gode tilbud og deals. Hos os får du adgang til de 23 dejlige hoteller, der udgør vores hotelkæde. Derfor kan du med sikkerhed finde det hotel på Als, der bedst passer til dine ønsker og behov. Det skal nok blive en ø-ferie, når det er bedst.

Et hotel på Als, der i den grad, skiller sig ud, er Nørherredhus Hotel i Nordborg. Her på siden kan du læse mere om hotellets faciliteter. Hotellet består fx af 49 lyse og komfortable værelser. Nogle af vores værelser er handicap- og allergivenlige med trægulve. Kæledyr som fx hunde og katte er også velkommen på hotellet. Samtlige værelser har eget brusebad/toilet, føntørrer, TV, skrivebord og gratis WIFI. Der er også fri parkering.

Her kan du booke miniferie, overnatning med morgenmad og weekendophold. Hvis du er golfspiller eller golf-entusiast, vil det glæde dig at vide, at du kan reservere en golfovernatning på Nørherredhus Hotel. Du får en greenfee med i prisen og kan spille golf på nogle af Sønderjyllands bedste golfbaner. Opholdet inkluderer også en lækker aftenbuffet, en dejlig overnatning samt en sund dansk morgenbuffet. Personalet på Nørherredhus Hotel består af veluddannede medarbejdere, som har stor fokus på at servicere gæster på bedste vis. Det er faktisk nøglen til vores succes og årsagen til mange rosende anmeldelser fra vores gæster.

Nørherredhus Hotel – Et fantastisk hotel på Als

Et ophold på Nørherredhus Hotel byder på gå- eller cykelture til Nordborg sø, som ligger i gåafstand fra hotellet. Der er kun 5 km til dejlig sandstrand og mulighed for maritime oplevelser. Det er en ø-ferie, der giver anledning til badning og afslapning. Nogle gange er det bare et spørgsmål om at slappe af ved at sidde med fødderne i sandet og nyde udsigten over havet. Hvis I er en børnefamilie, så kan børnene udforske Als’ børnevenlige strande og samle sten og skaller, mens I nyder en kold øl. Oplevelsesparken Universe ligger blot 3,5 km fra hotellet og byder på et væld af naturvidenskabelige oplevelser og en smuk blomsterpark.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Als