Hotel Brønderslev

Hotel Brønderslev – Overnatning i hjertet i Vendsyssel

Du søger en billig overnatning eller et længere ophold på et hotel i Brønderslev. Her på siden kan du finde en række tilbud og deals på ophold i Brønderslev. Når du nu kunne tænke dig en overnatning på et hotel i Brønderslev, er det nok, fordi du gerne vil bo i hjertet af Vendsyssel. Det er ikke overraskende, at du har fundet frem til vores hjemmeside, fordi Danske Hoteller er en hotelkæde, hvor du kan finde forskellige forslag til, hvor du kan bo på et godt hotel i Brønderslev.

Brønderslev er en hyggelig lille by og derfor er der kun et hotel, der er værd at nævne. Det drejer sig om Hotel Phønix. Hotellet består af 42 hyggelige værelser og egen restaurant. Værelserne er udstyret med alle moderne faciliteter som fx TV, gratis WIFI, bad/toilet og føntørrer. Hvis dit firma er interesseret i selskabslokaler eller kursuslokaler, så vil det glæde dig at vide, at hotellet har 3 flotte lokaler til mødeaktivitet og kurser, som kan rumme op til 200 personer i stoleopstilling. På hotellets hjemmeside kan du booke overnatning med morgenmad, miniferie, singleophold, all inclusive, golf- og weekendophold. Et andet alternativt kan være Dronninglund Hotel med dets 72 dejlige værelser og indendørs swimmingpool. Sådan kommer du tættere på naturoplevelser som fx Dronninglund Storskov, Den Jyske Ås og Asaa strand.

Hotel Phønix – Et charmerende hotel i Brønderslev

Hvis du har booket et længere ophold, så kan du glæde dig til de mange attraktioner og aktiviteter, der ligger et stenkast fra Hotel Phønix. Fordi hotellet er beliggende midt i Brønderslev centrum, kan du begynde at shoppe lige uden for døren. Hotellet ligger bogstaveligt talt på gågaden, hvor du især finder adskillige sko- og tøjbutikker, som er kendt for deres gode tilbud. Hele Nordjylland ligger for dine fødder, når du bor på Hotel Phønix. Nordjylland bryster sig af naturskønne områder og attraktioner, som kan blæse dig omkuld. Men hvis det er første gang, du besøger Brønderslev, så er du nødt til at komme forbi Rhododendronparken, som med dens 10.000 planter er den største rhododendronpark i Nordeuropa. Det bør du ikke snyde dig selv for.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Brønderslev