Hotel Grenå

Hotel Grenå – Masser af oplevelser for børn og voksne

Du har søgt på ”hotel Grenå”. Det er derfor ikke overraskende, at du er landet på vores hjemmeside. Hvis du leder efter en billig overnatning, gode tilbud og deals, så kan du med sikkerhed finde her på siden et godt hotel i Grenå, der lever op til dine forventninger. Du kunne tænke dig et hotel i Grenå, hvor prisen er fornuftig og kvaliteten er i top. Det er en fin balance, som ikke alle hoteller i Djursland kan tilbyde. Vi er dog sikre på, at du her på siden kan finde et ophold med masser af oplevelser for børn og voksne.

Et hotel i Grenå, som er værd at kigge efter, er Hotel Marina, hvor du kan opleve den maritime stemning, der præger Grenaa. Hotellet består af 79 komfortable værelser. Der er tale om fire forskellige typer værelser, der omfatter standardværelser, dobbeltværelser, familieværelser og businessværelser med terrasse. Derudover kan man også booke en af de 22 dejlige ferielejligheder, som har separat soveafdeling til børn, samt eget køkken og bad. Lejlighederne i stueetagen har også udgang til egen terrasse.

Som gæst på Hotel Marina har du fri adgang til nogle lækre faciliteter, der omfatter en moderne wellness-afdeling. Denne afdeling er udstyret med swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi, hvilerum, fitnesscenter, legerum, aktivitetsrum samt hyggeligt barområde. Desuden er der mulighed for at leje en spakabine for 2 personer. Derfor bør det ikke overraske dig, at Hotel Marina tilbyder relax-ophold, når man gerne vil forkæle sin bedre halvdel og sig selv. Opholdet er inkl. 30 min. massage pr. person og fri adgang til vores lækre wellness-afdeling under hele opholdet. Er det noget, der frister? Så kan du læse mere på hotellets hjemmeside.

Hotel Marina – Et unikt hotel i Grenå

Hvis I er en børnefamilie, så ved I allerede, at Djursland har det hele. I kan glæde jer til at besøge et hav af sjove familieattraktioner. Vi kan altid anbefale Fregatten Jylland, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Glasmuseet Ebeltoft, Museerne på Gammel Estrup og sidst men ikke mindst Djurs Sommerland.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Grenå