Hotel Ikast

Hotel Ikast – Det perfekte udgangspunkt for en god oplevelse

Der er mange ord, der ofte optræder i de søgninger, vores gæster laver på nettet. Ord som overnatning, tilbud, deal, billig og hoteller er alle sammen ord, som bliver brugt til at finde et godt hotel i Ikast. Muligvis søger du også et hotel i Ikast, fordi du vil overvære eller deltage i en sportsevent, koncert eller messe. Uanset grunden kan du altid booke en overnatning eller et længere ophold på et hotel i Ikast hos os. Danske Hoteller har et stort udvalg af hoteller, som udgør vores hotelkæde.

Her på siden kan du booke et ophold på et glimrende hotel i Ikast. Det drejer sig om Hotel Medi, som kan være det perfekte udgangspunkt for en god oplevelse. Hotellet består af 57 komfortable og lyse værelser alle med eget bad/toilet, tv og gratis trådløst internet. Hotellet har egen café/restaurant og en hyggelig gårdhave. På Hotel Medi finder du altid et godt tilbud. Det gør sig gældende for en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien eller en aktiv golfferie. Vores attraktive tilbud omfatter også firmafester, konferencer og kursusforløb. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan altid finde en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vi henviser altid til hotellets hjemmeside, så du kan danne dig et bedre overblik over hotellets faciliteter og tilbud.

Hotel Medi – Et velplaceret hotel i Ikast

Som du ved ligger Ikast midt i det hele. Byen er kun 10 minutter fra Herning og 15 minutter fra Silkeborg. Desuden ligger Ikast i hjertet af Jylland, hvor der er lige langt til kysterne i øst og vest. Hotel Medi ligger ved byens torv og lige over for Danmarks længste overdækkede gågade. Som du kan høre, er shoppingmulighederne mange. Du kan derfor besøge en lang række unikke specialbutikker, caféer og spisesteder. I midtbyen er der også rig mulighed for at handle dagligvarer og specialvarer. Hotellets beliggenhed giver også gode muligheder for udflugter til nærliggende byer og naturskønne hedeegne. Alt efter det ophold, du vælger, kan du få adgang til Ikast Svømmecenter med sit subtropiske vandland, hvor der er vandrutsjebaner, klatrevæg, grotte, jetstreams og vandkanoner. Det er noget, dine børn helt sikkert vil være vilde med.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Ikast