Hotel Juelsminde

Hotel Juelsminde – store naturoplevelser og livsnydelse

Grunden til, at du nu leder efter et hotel i Juelsminde, er nok, at du ønsker dig store naturoplevelser og livsnydelse. Mange af vores gæster har fundet frem til vores hjemmeside ved at søge på hoteller i Horsens og Juelsminde. Nogle gange benytter de følgende søgeord: overnatning, tilbud, deal, billig samt hoteller. Sådan prøver de på at finde et ophold, der er til at betale. Her på siden kan du finde en række hoteller, som med sikkerhed vil virke tiltalende på dig.

Et af de forslag, du vil få præsenteret her på siden, er Hotel Juelsminde Strand. Det er der mange grunde til. Hotel Juelsminde Strand er et fremragende 3-stjernede hotel, som ligger i den hyggelige havneby Juelsminde. Hotellet består af 70 komfortable og lyse værelser. Hotellet har egen restaurant/bar, bordtennis, billard, legeplads, en hyggelig terrasse og en dejlig have. Man kunne ikke ønske sig en bedre beliggenhed. Hotel Juelsminde Strand er omgivet af Tofteskoven. Der er tale om naturskønne omgivelser, der gør dit ophold endnu mere fantastisk. Det er da en ren fornøjelse at vågne et sted, hvor man kan se Kattegat og høre fuglefløjt, når man åbner vinduet. Desuden tilbyder hotellet moderne konferencefaciliteter. Den ene sal har plads til op til 180 personer, mens andre mødelokaler har plads til 35 personer uden at nævne en række grupperum, man også kan leje.

Book dit næste ophold på Hotel Juelsminde Strand

Hvis du har børn, vil de elske at besøge Juelsminde Naturlegepark. Legeparken er blevet betegnet som et kæmpestort samlingspunkt for spil og leg. Her kan børn og barnlige sjæle rutsje ned ad et bjerg, dyrke skovfitness, prøve kræfter med tarzanbanen og spille på multibaner. Som du kan høre, er der masser af aktiviteter, som dine børn kan deltage i. Derudover er der et hav af legeredskaber, faciliteter, baner og udfordringer. Det betyder altså, at dine børn nok kommer til at spille og lege i timevis, mens du og din bedre halvdel nyder en is og tid sammen. Andre engagerende aktiviteter kunne også være cykelture, vandreture og lystfiskeri. Familien kan tilmed vælge at sejle til Hjarnø, Alrø og Endelave. Det skal man bare opleve.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Juelsminde