Hotel Næstved

Hotel Næstved – Nyd Sydsjælland fuldt ud

Du vil gerne bo på et hotel i Næstved. Du håber sikkert på at finde en billig overnatning og nogle tilbud eller deals. Så er du ikke gået forkert. Her på siden kan du finde et godt hotel i Næstved, der tilbyder både service af høj kvalitet og skarpe priser. Det er dét, man kan forvente af et godt hotel i Næstved, hvor man kan bo godt og billigt. Her på siden vil du finde mange forslag til, hvilke hoteller i vores kæde som kan leve op til dine høje forventninger, når du gerne vil nyde Sydsjælland fuldt ud.

Hvis du kunne tænke dig et hotel i Næstved, hvor man stadig holder på de gamle traditioner og har formået at bevare en ægte dansk krostemning, så bør du kigge nærmere på Hotel Menstrup Kro. Hotellet er også en charmerende kro, der består af 79 dejlige værelser, en hyggelig restaurant og en indendørs swimmingpool. På Hotel Menstrup Kros hjemmeside kan du booke miniferie, singleophold, all inclusive, overnatning med morgenmad, golf- og weekendophold.

Et andet alternativt, du vil finde her på siden, er Hotel Vinhuset. Hotellet har været byens hotel siden 1778. Derfor har vi en lang tradition for høj kvalitet og fremragende service. Hotel Vinhuset består af 56 lyse og velindrettede værelser med en helt unik stil. Hotellet tilbyder også oplevelser af høj kvalitet. Det gælder for konferencer, forretningsovernatninger, romantiske weekendophold, miniferier, firmafester og kursusforløb. Vi har to restauranter. Restaurant Bytinget har en spændende menu med lækre retter og Restaurant Vinhuskælderen er en a la carte restaurant, hvor man bliver taget på en fantastisk gastronomisk rejse. Vi er stolte over at kunne tilbyde et historisk ophold, der byder på historiske seværdigheder, natur og shopping. Et andet enestående ophold er vores fiske- og skaldyrsophold, som er et gourmetophold af fabelagtige dimensioner.

Hotel i Næstved? Prøv Hotel Menstrup Kro eller Hotel Vinhuset

Både Hotel Vinhuset og Hotel Menstrup Kro er to fantastiske hoteller, der fortjener din opmærksomhed. De kan give dig adgang til Sydsjællands charme og landlige omgivelser. Karrebæksminde og Enø er fx et godt bud på en unik turistattraktion.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Næstved