Hotel Odense

Hotel Odense – Fyn er fin

Hvis det, du har i tanke, er et ophold på et hotel ved Odense, hvor du kan finde en billig overnatning, så kan du være glad for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Her på siden kan du nemlig booke et godt hotel ved Odense og finde gode tilbud og deals. Hos os får du adgang til vores 23 hyggelige hoteller, der udgør Danske Hoteller. Derfor er det sikkert, at du kan reservere det ophold, du ønsker, på et hotel ved Odense. Siden her bliver løbende opdateret, så du nemt kan læse om vores nyeste tilbud og kampagner.

Et utrolig godt bud på et hotel ved Odense er Hotel Vissenbjerg Storkro i den hyggelige fynske landsby, der hedder Vissenbjerg. Hotellet ligger tæt ved motorvejen med 16 km til Odense. Det er derfor et fantastisk udgangspunkt for at nyde alle hjørner af Fyns herligheder inden for kort tid. Hotel Vissenbjerg Storkro består af 69 smukke og behagelige værelser. Her kan du booke miniferie, overnatning med morgenmad, oplev Fyn samt golf- og weekendophold. Derudover tilbyder Hotel Vissenbjerg Storkro en række eventyrlige ophold, som blandt andet inkluderer entrébilletter til H.C. Andersens museer, CLAY – Danmarks Keramiske museum og Den Fynske Landsby. Det afhænger selvfølgelig af, hvad for et ophold du vælger. Personalet på Hotel Vissenbjerg Storkro har stor fokus på at yde en fremragende service hver gang. Hotellets kokke sætter en ære i at tilberede lækre retter bestående af lokale råvarer og ingredienser af højeste kvalitet. Hvis du kunne tænke dig traditionel dansk mad, så er du nødt til at bestille vores æggekage eller vores egen Vissenbjerggryde. Bagefter vil du også synes, at Fyn er fin.

Hotel Vissenbjerg Storkro – Et unikt hotel ved Odense

Det siger sig selv, at Odense byder på utrolig mange shoppingmuligheder. Derudover er byen en af Danmarks ældste. Derfor er Odense en kulturel og historisk by af internationalt format, hvor man tydeligt kan fornemme byens lange historie. Hans Christian Andersens eventyr præger og inspirerer byen den dag i dag. Så hvis du elsker arkitektur, museer, kultur og kunst, kan du godt glæde dig til et uforglemmeligt ophold på Hotel Vissenbjerg Storkro, mens du nyder Odense og Fyn.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Odense