Hotel Ribe

Hotel Ribe – Oplev Danmarks ældste by

Du søger et hotel i Ribe, men samtidig vil du finde et godt tilbud eller en god deal på en overnatning. Du vil gerne finde et billigt hotel i Ribe, men det må ikke gå ud over kvalitet. Det er en fin balance, som man ikke finder mange steder. Derfor er vi glade for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Nu har du mulighed for at finde en overnatning på et hotel i Ribe, hvor prisen er fornuftig og kvaliteten er i top. Her på siden giver vi dig en række forslag til hoteller i vores kæde, som ligger i Ribe og omegn.

Vi vil tillade os at anbefale et hotel i Ribe, som med sikkerhed vil leve til dine højeste forventninger. Det drejer sig om Hotel Dagmar, hvis bygning er 440 år gammel. Selvfølgelig er hotellet blevet renoveret adskillige gange i tidens løb, men vi har bestræbt os for at bevare det arkitektoniske indtryk, som præger atmosfæren på hotellet.

Det er ikke uden grund, at Ribe er Danmarks ældste by. Det afspejler sig i byens middelalderlige atmosfære, man kan se og føle på. Byens historie er foreviget i dens brostensbelagte stræder, velbevarede huse og utallige mindeplader. Ribe var springbrættet, hvorfra vikingerne træskibe drog ud for at handle eller plyndre rundt i Europa. Det er en dramatisk fortid, der er mejslet i Ribes ældste bydel. Et andet kapitel af Ribes historie bliver fortalt af Ribe Domkirke, som er Hotel Dagmars genbo. Kvarterslagene fra domkirken er endnu en påmindelse fra en forsvundet epoke, der er en oplevelse i sig selv.

Dagmar Hotel – Et glimrende hotel i Ribe

Dagmar Hotel er et godt udgangspunkt for at udforske Ribes kulturskatte. Man kan besøge Museet Ribes Vikinger, Ribe Kunstmuseum og Ribe VikingeCenter (orddeling), hvor man kan skyde med langbue, bage fladbrød og lære mere om vikingernes hverdag. Vadehavscentret er også en fantastisk attraktion, hvor hele familien kan opleve en utrolig udstilling om Vadehavet og trækfuglenes verden. Det er en familieoplevelse, dine børn aldrig vil glemme. Derudover kan man se attraktioner, monumenter og ruiner, som fortæller om mange historiske begivenheder, der har formet Ribe og ikke mindst Danmark.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Ribe