Hotel Ringkøbing

Hotel Ringkøbing – Fjord, natur og historie

Hotel Ringkøbing ligger på torvet i Ringkøbing. Bygningen stammer fra 1600-tallet og byder på en enestående kombination af traditionel indretning og moderne faciliteter. Hos os kan du booke en billig overnatning eller finde forskellige tilbud og deals, som gør dit ophold endnu mere behageligt. Man grundlagde hotellet i 1833 og det drives af Danske Hoteller siden 2008. Som du kan høre, er det et hotel med en lang tradition for gæstfrihed og god service. Hvis du kunne tænke dig et ophold på et hotel med en helt særlig stemning, så er Hotel Ringkøbing det oplagte valg. På den måde kommer du tættere på fjord, natur og historie på én gang.

Her på siden kan du læse nogle rammende beskrivelser om Hotel Ringkøbing. Hvis du har brug for flere billeder og oplysninger, kan du med fordel besøge hotellets hjemmeside. Hotel Ringkøbing er et charmerende byhotel, som foruden kirken er byens ældste hus. Hotellet består af 59 lyse værelser, a la carte restaurant og 4 selskabslokaler med plads fra 25 til 100 personer. Hvis dit firma eller organisation har brug for mindre mødelokaler, er du velkommen til at kontakte os. Vi skal nok finde en god løsning. Hotellet tilbyder mange spændende ophold i form af overnatning med morgenmad, miniferie, singleophold, luksusophold, all inclusive, run away ophold samt golf- og weekendophold.

Book her dit næste ophold på Hotel Ringkøbing

Hvis din familie elsker vand, så er Ringkøbing en fremragende destination for jer. Ringkøbing bryster sig af sine 6 sandstrande med blå flag, som hedder Nørre Lyngvig Strand, Hvide Sande Strand, Sidselbjerg Strand, Søndervig Strand, Vedersø Klit Strand og Ringkøbing Strand. Derudover kan man benytte den lokale svømmehal med sine 2 varme svømmebassiner eller tage på Søndervig Badeland, hvor der er sauna, tyrkisk bad, dampbad, spa-pool, badebar og børnepool. Hvis du foretrækker en mere aktiv ferie, så byder Ringkøbing på cykelstier, fiskeri, tennis, vandrestier, MTB-spor og meget mere.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Ringkøbing