Hotel Thisted

Hotel Thisted – Oplev Limfjorden og den smukke natur

Hotel Thisted er en søgning, nogle af vores gæster har lavet for at finde et godt hotel i Thisted. Det kommer slet ikke bag på os, at du nu leder efter et hotel i Thisted. Thisted er nemlig en attraktiv destination, som mange gæster efterspørger. Samtidig leder de også efter en billig overnatning, tilbud og deals på hotelophold. Det skyldes selvfølgelig deres ønske om at bo på et hotel i Thisted uden at skulle betale en formue. Hos Danske Hoteller har vi fuld forståelse for, at du gerne vil bo billigt, uden at det går ud over kvaliteten af den service, du forventer.

Her på siden vil vi gerne henvise til Hotel Limfjorden, der som navnet antyder har en fantastisk udsigt til Limfjorden. Hotellet byder på 59 komfortable og lyse værelser og en stor terrasse med en vidunderlig udsigt til Morsø. Hotellets beliggenhed ved fjorden fejler derfor ikke noget. Der er også rig mulighed for at gå en frisk tur langs Limfjorden og dermed nyde fjorden og den smukke natur. Hvis du er frisk på det, kan du også tage en lille gåtur til Thisted, som kun er 3 km fra hotellet.

Hotel Limfjorden tilbyder forskellige former for ophold. Du kan fx booke et forkælelsesophold med fuld fokus på forkælelse med lækker mad efterfulgt af en dejlig overnatning i en af vores suiter. Du kan også booke en overnatning med morgenmad, miniferie, luksusophold, all inclusive, singleophold samt golf- og weekendophold. Som du kan se, har du hos os mange muligheder at vælge imellem. Du kan læse mere om de forskellige kampagner og tilbud på Hotellets hjemmeside.

Hotel Limfjorden – Et enestående hotel i Thisted

Ud over Limfjorden har man mulighed for at besøge skønne Mors, når man indlogerer sig på Hotel Limfjorden. For langt de fleste af vores gæster står dog Nationalpark Thy øverst på ønskeliste. Det er heller ikke overraskende. Nationalparken rummer fantastiske naturområder i form af kyst, klitter, klitheder, søer og klitplantager. Det er derfor ikke uden grund, at man har kaldt Nationalpark Thy for Danmarks største vildmark. I parken kan man møde usædvanlige dyr som fx krondyr, rådyr, traner, havørne, spættede sæler samt forskellige rov- og trækfugle. Hvis du er meget heldig, kan det godt være, at du når at fotografere en ulv.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Thisted