Hotel Viborg

Oplev Golf Hotel Viborg ved de smukke Viborgsøer

Nogle af vores gæster søger billige hoteller med tilbud og deals på overnatninger i forskellige byer i Danmark. Det er også forståeligt, når du tænker på, at vi hos Danske Hoteller pt. driver 23 hyggelige kroer og hoteller i hele Danmark. Fordi du nu har søgt på ”hotel Viborg”, er du landet på vores hjemmeside, og det med god grund. Her på siden kan du finde flere oplysninger om fx Golf Hotel Viborg, der ligger ved to af Viborgs smukke søer, nemlig Nørresø og Søndersø.

Golf Hotel Viborg har ikke mindre end 134 værelser. Der er gratis parkering lige uden for døren. Ejer du en elbil? Så har du mulighed for at benytte vores 4 ladepladser. Golf Hotel Viborg indlogerer mange golfspiller og entusiaster hvert år. Det skyldes hotellets yderst fordelagtige beliggenhed, som er nogle få minutter fra Viborg Golfklub. Klubben har både en parklignende 27-hullers bane og en 9-hullers ”pay and play” bane, som er tilladt for alle. Men hotellet byder på meget mere end golf. Hotellets faciliteter omfatter vores wellnessafdeling, hvor du har adgang til swimmingpool, boblebad, sauna, solarium, mm. Som du kan høre, lægger vi også stor vægt på wellness og afslapning. Derfor kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmere på hotellets tilbud.

Book dit næste ophold på Golf Hotel Viborg

Noget andet, der gør hotellet til noget særligt er, at byens hyggelige gågader med kulturliv og shopping kun ligger 5 minutter væk. Det giver uendelige muligheder for at nyde dit hotelophold fuldt ud. Nogle af vores gæster vælger fx at gå, løbe eller cykle rundt om Nørresø og Søndersø. Der er tale om en 12 km-lang rute, der byder på nogle af Viborgs spændende historiske steder og grønne områder. Hvis du er MTB-entusiast, så har du mulighed for at booke et MTB-ophold. Du kan glæde dig til Bækkelund, hvor du finder en blå rute og en rød rute, som kræver teknik og balance. MTB-sporene i Ødalen og Fjordklyngen med skovveje, stier, markveje og grusveje er nogle af de mange muligheder, der er, for en aktiv ferie i Viborg.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Viborg