Hotel Vinhuset

Kort om hotellet

Hotel Vinhuset oser af atmosfære i sine historiske rammer.

Vinhuset har været byens hotel siden 1778 – og dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500-tallet.

1754 fik Maren, datter af afdøde vinhandler Hansteen, lov til at fortsætte vinhandlen af kongen – og siden har bygningen hedder Vinhuset.

Værelser

Hotellet har 56 individuelle og velindrettede værelser med en helt unik stil.

Parkering

Der er mulighed for parkering foran hotellet, hvis der er ledige pladser. Ellers er der en stor gratis parkeringsplads 100 meter derfra. Den offentlige parkeringsplads ligger umiddelbart nedenfor Sct. Peders Kirke og har indkørsel fra Havnegade.

Restaurant

Nyd de dejlige retter fra à la carte kortet i restaurant Vinhuskælderen i kælderen med de smukke hvælvinger, der kan dateres helt tilbage til 1500-tallet. Her kan nydes et godt måltid mad i  helt unikke og historiske rammer fra kl. 18.00 – 22.00 – dog kl. 18.00 – 23.00 lørdag. Søndag er restauranten lukket. Restaurant Bytinget ligger i den fredede del af bygningen og er hotellets morgenmads- og opholdsrestaurant med udsigt ud til Vinhusgade og Sct. Peders Kirkeplads.

Øvrige faciliteter

Hotellet har kususfaciliteter på op til 140 deltagere fordelt på 4 plenumlokaler og 5 grupperum. Det er lyse og nostalgiske mødelokaler, hvor ét har egen udgang til vores dejlige gårdhave, som er en rar afveksling til de små pauser. Der er desuden god mulighed for gruppearbejde i “Tapasbaren”.

Kontaktinformation

Hotel Vinhuset Sct. Peders Kirkeplads 4 DK-4700 Næstved +45 5572 0807 vinhuset@danske-hoteller.dk
Se andre hoteller

Se deals

Deals som du kan benytte på Hotel Vinhuset

Indlæser Deals

Se alle deals