Kroferie Danmark

Kroferie Danmark – En skøn oplevelse

En kroferie i Danmark er altid en skøn oplevelse, uanset om det finder sted i Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland eller et fjerde sted i Jylland. Det samme kan man også sige om en kroferie i Danmark, der har Fyn eller Sjælland som destination. Det kommer slet ikke bag på os, at du nu efterspørger en kroferie Danmark. Mange af vores gæster har fået øje på de traditionsrige og charmerende kroer, som Danske Hoteller driver. Det er da ikke en overdrivelse at påstå, at en kroferie i Danmark byder på utallige spændende oplevelser.

Hvis du er vant til at bo på kro, så ved du, at en kros romantiske rammer skaber en stemning, der smitter af på gæsterne. Når du bor på en af vores kroer, så kan du forvente en atmosfære, der er præget af de fysiske rammer, der kendetegner en dansk kro. En definition af ordet ”kro” forklarer, at det drejer sig om en restaurant, der også tilbyder overnatning. Traditionstro lægger vores kroer stor vægt på den mad, der serveres. Det der står på menuen kan variere meget fra kro til kro. Dansk mad er altid noget, man forventer at finde. Men efterhånden er det blevet mere udbredt at servere gourmet retter, som indeholder råvarer og ingredienser fra lokalområdet. På den måde får gæsterne indblik i det, der kendetegner den region eller den by, hvor kroen ligger i.

Book din kroferie i Danmark hos Danske Hoteller

Fordi kroer oprindeligt tilbød rejsende mad og logi, ligger de som regel ude på landet eller i en mindre by. En kros indretning har en intim og gammeldags stil. Det er faktisk det, der giver kroer over hele Danmark den charme og tiltrækningskraft, der stadigvæk virker tiltalende på gæsterne. Her på siden kan du finde en kort beskrivelse af de forskellige kroer, der er en del af vores landsdækkende hotelkæde. Hvis du ønsker flere oplysninger, bliver du henvist til den enkelte kros hjemmeside, hvor du kan læse om dens faciliteter og tilbud. På den måde får du et klart billede af de fantastiske oplevelser, der venter dig.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Kroferie Danmark