kroophold jylland

Kroophold Jylland og resten af Danmark

Der er masser af kroer over det ganske land, ikke mindst i Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, på Sjælland og Fyn. Derfor er det ikke overraskende, at du nu søger et kroophold i Jylland. Et kroophold i Jylland er måske det, der skal til for, at du og din bedre halvdel kan slappe helt af. Under dit kroophold i Jylland kan du nyde de charmerende kroer, som er en vigtig del af vores hotelkæde. Danske Hoteller driver pt. 23 moderne og hyggelige hoteller og kroer.

Hvis du drømmer om et kroophold i Jylland, så er du nødt til at overveje de mange muligheder, der findes her på siden. De forslag, vi giver dig, omfatter hyggelige og traditionsrige kroer, hvor du kan opleve romantiske og atmosfærefyldte rammer. Vores kroer er perfekte til forskellige former for ophold. Det gælder fx for gourmetophold, weekendophold og romantiske ophold. Vores kroer er indbegrebet af hygge, dansk mad, kultur og historie. Det er ikke en overdrivelse at betegne vores kroer som fabelagtige. De ligger enten i naturskønne omgivelser eller charmerende byer. Her på siden kan du altid vælge en kro, der matcher dine forventninger. Du kan glæde dig til at blive forkælet, fordi den service, vi kendes på, er simpelthen fremragende.

Book dit kroophold i Jylland på en af vores kroer

Hvis du trænger til et pusterum, så er der ikke overraskende, at du overvejer at bo på en af vores kroer. Et kroophold indbyder til en romantisk weekend eller en afslappende miniferie. Derfor har vi sørget for, at faciliteterne på vores kroer er moderne og tidssvarende. Men samtidig har vi formået at bevare den stemning, der kendetegner en traditionstro kro, der emmer af dansk arkitektur, når det er bedst. Vi har også bestræbt os for at værne om den gastronomiske oplevelse, du forventer, når du indlogerer dig på en af vores kroer. Du kan vælge mellem god dansk mad eller gourmet retter, som afspejler vores kompromisløse stræben efter for at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
kroophold jylland