Miniferie Danmark

Miniferie Danmark

Mange af vores gæster kunne tænke sig en miniferie i Danmark. I Danmark er der mange destinationer at vælge imellem. Det kan være Sjælland, Fyn eller specifikke steder i Jylland som fx Nordjylland, Sønderjylland og Vestjylland. Hos Danske Hoteller kan du altid booke en miniferie i Danmark på vores hoteller i hele landet. Du bestemmer selvfølgelig, hvilken form for miniferie i Danmark, du kunne tænke dig. Det kan være et weekendophold, romantisk ophold eller en parferie. Uanset hvad du foretrækker, er vi sikre på, at vores hoteller og kroer har det, du søger.

En miniferie i Danmark byder på flere dejlige feriebyer og feriesteder. Hos os kan du vælge mellem mange skønne steder i alle dele af Danmark. Det eneste du skal gøre, er at afstemme forventningerne med din bedre halvdel og resten af familien. På den måde kan I blive enige om, hvad for nogle aktiviteter, jeres ferie skal kunne rumme. Det kan være ting som fx et par dages shopping eller mad- og koncertoplevelser. På den anden side kan man som par eller familie vælge en aktiv ferie tæt ved en cykelrute eller en golfbane. Mange af vores hoteller og kroer ligger tæt ved vandrestier, skove og plantager. Det er noget, der giver anledning til et hav af aktiviteter, som tilgodeser alle i familien. Her på siden kan du bruge de forslag, vi giver, til at planlægge en miniferie, I aldrig glemmer.

Book din miniferie i Danmark hos Danske Hoteller

Man kan sagtens pakke mange oplevelser og forkælelse ind i en miniferie. Her på siden har vi inddelt vores 23 hoteller og kroer i fire forskellige kategorier. På den måde er det nemt for dig at finde det helt rigtige ophold, I som par eller familie trænger til. Vi vil tillade os at henvise til to hotelkategorier, som meget passende hedder oplevelser og forkælelse. Der er tale om en række hoteller og kroer, hvor der er stor fokus på de oplevelser, lokalområdet byder på og de skønne faciliteter, hotellerne råder over. Under disse to kategorier kan du altid finde et ophold, der i den grad kan leve op til dine høje forventninger. Selvom vores priser er konkurrencedygtige, får du alligevel altid service af høj kvalitet.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Miniferie Danmark