Weekendophold Jylland

Weekendophold Jylland og Sjælland – Vælg det hotel, der passer dig

Du har måske tænkt dig at booke et weekendophold i Jylland, Nordjylland eller Sønderjylland. Hvis du bor på Sjælland eller Fyn, er det kun forståeligt, at du ønsker dig et ophold i Jylland. Jylland tilbyder mange oplevelser for hele familien. Hvis det drejer sig om et weekendophold i Jylland for 2, så kan du glæde dig til vores mange tilbud. Danske Hoteller er en hotelkæde med hoteller over hele Danmark. Det betyder altså, at dit weekendophold i Jylland er sikret. Det samme gælder, hvis du bor i Jylland eller på Fyn og kunne tænke dig et ophold på Sjælland. Du kan altid vælge et af vores hoteller, der bedst passer dig.

I weekendophold i Jylland kan indbefatte flere spændende oplevelser alt efter det hotel og område, du gerne vil besøge. Når turen går til Østjylland, så er Hotel Juelsminde Strand det helt rigtige valg. Juelsminde er en lille og hyggelig havneby, der er kendt for sine gode badestrande. Et ophold på Hotel Juelsminde Strand kan byde på utrolige mange ferieoplevelser. Fordi hotellet ligger i gåafstand til storstranden, kan du nyde en af Østjyllands absolut bedste badestrande. Det bliver en uforglemmelig badeferie for dig og resten af familien.

Book weekendophold Jylland på et af vores hoteller

Om du er til golf, cykling eller svømning, kan du glæde dig til et spændende ophold på Golf Hotel Viborg. Golf Hotel Viborg tilbyder blandt andet miniferie, MTB-ophold og golfophold. Hotellet har 134 værelser og et dejligt wellnessområde med stor swimmingpool, spa, sauna og fitnesscenter. Det siger sig selv, at du hos os kan slappe helt af og koble fuldstændig fra. Hvis du derimod gerne vil have en aktiv ferie, så et golfophold en god idé. Du kan booke fra 1-3 natter. Hvis du kunne tænke dig det hele til det halve, så kan du booke en overnatning, der inkluderer en 3-retters menu i restauranten, en greenfee til Viborg Golf Klubs 27-hullers golfbane eller Hjarbæk Fjord Golfcenter og en stor morgenbuffet. Hvis det derimod er cykling du brænder for, kan vi varmt anbefale et MTB-ophold, som byder på et actionfyldt weekend i Viborg.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Weekendophold Jylland