Hotel Fredericia

Hotel Fredericia – Oplevelser ved Lillebælt

Hvis du ønsker at holde ferie på et hotel i Fredericia, hvor du kan booke en billig overnatning, så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Her på siden vil du finde ikke alene et godt hotel i Fredericia, men også gode tilbud og deals. Du får adgang til de 23 hoteller, der udgør vores hotelkæde. Derfor kan du regne med at finde det hotel i Fredericia, der bringer dig tætter på enestående oplevelser ved Lillebælt.

Et hotel i Fredericia, der med rette kan kaldes ”Jyllands smukkeste kro” Kroen blev grundlagt i 1610 og består af 77 yderst komfortable værelser med lyse farver. Der er variation i værelsernes indretning for at afspejle den krostemning, man ønsker at værne om. Der er tale om en 4-stjernet kro med indendørs pool, sauna og relax-område. På kroens hjemmeside kan man booke forskellige former for ophold. Man kan vælge lys i mørket, singleophold, ild i pejsen ophold, Kryb I Ly Kro ophold, all inclusive, golf- og weekendophold.

Derudover kan du booke et hjerteophold, der kombinerer motion og sund kost. Det er et særligt ophold, vi har strikket sammen i samarbejde med Hjerteforeningen. Et andet spændende ophold er Bridgewalking, der inkluderer en 3-retters menu, overnatning i dobbeltværelse, dansk morgenbord og Bridgewalking billetter. Det betyder altså, at du får en fabelagtig vandretur i 60 meters højde over Lillebæltsbroen, der giver sus i maven. Er det noget for dig? Så skynd dig til at booke opholdet på Kry i Ly Kros hjemmeside.

Et godt hotel i Fredericia? Book dit næste ophold på KryB i Ly Kro

Da Kry i Ly Kro ligger et kvarters kørsel fra både Fredericia og Kolding, har du mange shoppingmuligheder. Hvis det er naturoplevelser, du trænger til, så kan Naturpark Lillebælt være et godt bud. Her kan du glæde dig til en ferie fyldt med skøn natur og oplevelser. Hvis din ferie også skal være en aktiv af slagsen, så har du mulighed for at cykle, sejle, dykke, snorkle, bade, fiske, vandre, spille golf og meget mere. Naturpark Lillebælt byder altså på uendelige muligheder og oplevelser for hele familien.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Fredericia