Hotel Haderslev

Hotel Haderslev – frihed og ferie

Når man leder efter et hotel i Haderslev, håber man på at finde en billig overnatning og måske nogle gode tilbud og deals. Det er jo ikke svært at booke et hotel i Haderslev, men det er ikke alle hoteller, der tilbyder høj kvalitet til fornuftige priser. Her på siden kan du booke et ophold på et godt hotel i Haderslev, som ikke koster en formue. Det er faktisk et af Danske Hotellers varemærke. Vi tror fuld og fast på kvalitet til fornuftige priser, så alle kan være med.

Et bemærkelsesværdigt hotel i Haderslev er Hotel Norden, der ligger i et skønt sø- og parkområde med udsigt til den smukke Haderslev Domkirke. Hotellet er et 3-stjernet hotel opført i moderne stil. Det består af 68 værelser, hvoraf nogle har direkte udsigt til den skønne Haderslev Dampark. Hotel Norden har egen restaurant med panoramaudsigt over sø- og parkområdet. Som gæst har du også adgang til vores bar, fællesarealer, swimmingpool, vores hyggelige have og sommerterrasse. På hotellets hjemmeside kan du booke miniferie, sæsonophold, all inclusive, overnatning med morgenmad, golf- og weekendophold.

Hotellet tilbyder Only for you-ophold, hvor du og din bedre halvdel kan opleve både romantik og forkælelse. Der er tale om et eksklusivt ophold i hotellets tårnsuite med panoramaudsigt over Damparken. Du kan blandt andet glæde dig til “candle light dinner” for 2 i suiten, der inkluderer en lækker 3-retters gourmetmenu med afstemte vine. Det er simpelthen en overdosis af forkælelse.

Hotel Norden – Et enestående hotel i Haderslev

Hotel Norden ligger centralt placeret i Haderslev by, blot 100 meter fra vores hyggelige gågade. Det siger sig selv, at det giver uendelige shoppingmuligheder. Noget andet, vi varmt kan anbefale, er et besøg til Haderslev Dyrehave, hvor der går 200 dådyr og 20 krondyr. En interessant detalje er, at der bliver født ca. 70 kalve hvert år. Så der er rigeligt med muligheder for at møde Bambi et eller andet sted. Derudover byder Haderslev på hvide sandstrande, hvor man kan bade, fiske, dykke og surfe. Hotel Norden er derfor det ideelle udgangspunkt for ture i hele Sønderjylland.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Haderslev