Hotel Herning

Hotel Herning – Natur og events hånd i hånd

Du søger et hotel i Herning. Det siger sig selv, at du gerne vil finde en billig overnatning. Her på siden kan du finde hoteller i både Herning, Vildbjerg og Videbæk. Hos Danske Hoteller har vi altid tilbud og deals på hotelophold i hele Danmark. Fordi vi holder siden her opdateret med de nyeste tilbud og kampagner, kan du altid finde et hotel i Herning til skarpe priser. Vi har gjort denne side meget brugervenlig ved at inddele hotellerne i vores kæde i 4 overskuelige kategorier.

Når du har udfyldt felterne her på siden, kan du klikke på knappen ”søg ophold”. Derefter vil du få en række forslag til hoteller i Herning og omegn, som sikkert vil opfylde dine søgekriterier. Det kan ikke være nemmere at finde et hotel i Herning. Et hotel i Herning, der fortjener din opmærksomhed er Hotel Lynggaarden, som er det første Bed & Breakfast-hotel i Danske Hoteller. Hotellet byder på 56 hyggelige værelser med eget bad, toilet, fjernsyn og gratis Wi-Fi. Hotellet ligger kun 3 km syd for Herning centrum. Her kan du reservere et værelse til rygere eller ikke-rygere. Hotel Lynggaarden er en fremragende løsning, hvis man er på farten, på forretningsrejse eller har brug for et kort ophold.

I den anden ende af skalaen finder du Østergaards Hotel, hvor du kan booke overnatning med morgenmad, miniferie, singleophold, golf-, revy- og weekendophold. Som du kan høre, er der mange valgmuligheder hos os. Hotellet består af 80 værelser med moderne faciliteter og elevatorer i alle etager. Hotellet har egen à la carte restaurant, bar med billard og lobby med sofaarrangement. Derudover er der mulighed for at reservere rygerværelser samt allergi- og kørestolsvenlige værelser.

Hotel i Herning? Prøv Hotel Vildbjerg og Hotel Falken

Hotel Vildbjerg ligger i den lille hyggelige by Vildbjerg mellem Holstebro og Herning. Hotellet består af 33 lyse værelser med alle moderne faciliteter, bar og indre gård. Hotellet ligger ikke langt til nogle af områdets fine golfbaner. Så hvis du er golf-entusiast, kan det være et godt valg. I Videbæk finder du Hotel Falken, der består af 41 dejlige værelser med alle moderne faciliteter. Hotellets restaurant serverer veltilberedt dansk mad, dagens ret og stjerneskud.

Book dit ophold på dit fortrukne hotels hjemmeside. Du må også gerne kontakte Danske Hoteller på tlf.: +45 3331 3605. Du er velkommen til at skrive til os på mail: info@danske-hoteller.dk

Se alle vores deals
Hotel Herning